Bases del concurs
1. El concurs està destinat exclusivament a particulars
2. Per participar-hi s’ha d’estar prèviament inscrit i poder fer-ho, caldrà omplir el full d’incripció i enviar-lo:
- en format digital, a l’adreça avcalanblanes@gmail.com
- o presencialment a la bústia de l’associació (carrer Torre de s’Aigua s/n, Edifici Esglèsia)
3. S’admetran a concurs les inscripcions presentades fins dijous 29 de setembre .
- La base de la truita haurà de ser elaborada amb ous i patates i hauran de ser com a màxim de 6 ingredients . La quantitat d’ous a utilitzar serà de 8 com a mínim i 12 com a màxim. La resta d’ingredients restants són opcionals, vinculats a la voluntat de cada participant.
- Cada truita anirà acompanyada pel nom de la mateixa i se li assignarà un nombre per tal que el jurat no pugui saber qui es l’autor.
- Recomanacions sanitàries sobre la truita:
- No s’haurà de deixar crua.
- Fer-la el mateix dia del concurs com a màxim 2 hores abans.
- Conservar-la en fred fins l’últim moment.
- Les truites s’hauran de presentar a la porxada de l’església de Cala’n Blanes (Carrer Torre de s’Aigua s/n) entre les 18.30 i les 19h. del mateix dia.
- La deliberació del jurat tindrà lloc a les 19h, i una vegada finalitzada es posaràn a la venda pinxos de truita a benefici d’Aspanob.
- El jurat valorarà, de cada truita, el seu sabor, l’originalitat i l’elaboració.
El concurs es durà a terme a la porxada de l’església de Cala’n Blanes, situat al carrer de sa Torre de s’Aigua, entre les 19 i les 23 hores de dissabte 1 d’octubre.
10. Els premis:
Hi ha dues categories de premis:
a) la truita més gustosa
b) la millor elaboració
*la categoria a) tindrà 2 premis i la categoria b)
tindrà 1 premi.
NOTA ACLARATORIA ALS PARTICIPANTS
Els plats dels concursants seran puntualment recollits entre les 18.30 i 19.00h. per membres de l’organització al mateix lloc.
Telèfon d’informació i contacte:
630544041 (capvespres a partir de les 16h)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada